ACO

Particulier

Grote kans dat de administratie niet uw grootste hobby is. Wilt u dit voor uzelf of voor een ander uit handen geven, of heeft u alleen wat hulp nodig met uw jaarlijkse belastingaangifte? Wij helpen u graag. Via de onderstaande links kunt u meer informatie inwinnen over specifieke onderwerpen. Is u vraag hiermee nog niet beantwoord neem dan rustig contact met ons op.

Aangifte inkomstenbelasting

Jaarlijks moet u bij de belastingdienst aangeven wat uw inkomsten zijn geweest. Over deze inkomsten moet u inkomstenbelasting, de hoogte van de te betalen inkomstenbelasting is afhankelijk van uw inkomen en uw persoonlijke situatie. Zo kan uw inkomstenbelasting worden verlaagd wanneer u recht heeft op Hypotheek rente aftrek. Maar ook wanneer u zorgkosten of studiekosten heeft gemaakt.
Bent u ondernemer en eigenaar van een eenmanszaak of VOF, dan komt er meer kijken bij uw aangifte inkomstenbelasting. U moet dan niet alleen u inkomen opgeven maar ook de bedrijfscijfers doorgeven aan de belastingdienst. Als u winst uit uw onderneming ontvangt, dan heeft u tevens de mogelijkheid om een “fiscale oudedagsreserve” op te bouwen en kunt u gebruik maken van investeringsaftrek. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.